Rólunk

A Lótusz jógastúdió célja, hogy Szegeden is elérhető közelségbe hozza a Hatha és a Gerincjóga által tapasztalható energiákat.

Rólunk

Stúdiónk megnyitásakor elsősorban egy olyan helyet álmodtunk meg…

… ahol bátran ismerkedhet mindenki a jógával, aki kedvet érez hozzá .  Ahol bárki úgy érezheti pont annyira fiatal pont annyira fitt és pont annyira hajlékony, hogy bátran kipróbálja valamelyik óránkat.

Mindössze három nagyon fontos dolgot szeretnénk biztosítani a hozzánk betérő vendégeinknek, gyakorlóinknak:

  • kellemes  elfogadó légkört, ahova mindig jó visszatérni
  • lehetőséget hogy kipróbálják a jógát
  • és a megtapasztalás örömét.

Véletlen sem akarunk senkit győzködni , mert hiszünk abban, hogy aki kipróbálja, az tudni fogja miért lesz jó neki a jógagyakorlása.  A jóga több ezer éves tradíciója ma is élő, eleven és használható tudást tud adni mindenkinek aki, engedi. Azt hogy ki mit vesz magához és mit hasznosít ebből a tudásból azt önmaga dönti el. De egy biztos bármi is az, hasznára és egészségére fog válni. Sokan vagyunk sokfélék, sokféle életúttal és szemlélettel. Van akinek a rendszeres gyakorlás kellemes időtöltés ellazulás, van akinek az önmagára szánt idő fontos. Van aki szeretné teste fizikai állapotát megőrizni javítani.  Van aki a stressz levezetéshez választja, nagyon okosan.  És vannak sokan,  akik az első órán elindulnak egy utazásra….

Ha még soha nem jógáztál gyere el, és legyen meglepetés: Te vajon mit kapsz majd???  Bármi lesz is biztosan, hogy a javadat szolgálja

Látogass el hozzánk, gyere el egy órára, és mondd el, hogy érezted magad!  De akkor is szívesen látunk- órák előtt és után 20 perccel- ha csak szétnéznél vagy érdeklődnél. Egy tea mellett szívesen válaszolunk a kérdéseidre.

 

Szolgáltatásaink

 

 

 

Amit még nyújtunk Neked:

 

 

Hangulatos környezet

 Stúdiónk világos napsütötte gyakorló termében biztosítunk mindent,  amire a gyakorlásodhoz szükség lehet. Nem kell hoznod kényelmes ruhán kívül semmit. Itt tartózkodásod alatt maximálisan gondoskodunk arról, hogy jól érezd magad.

Felfrissülés

Ha munka vagy egyéb program előtt térsz be hozzánk és lezuhanyoznál,  felfrissülnél, biztosítunk neked tiszta törülközőt bőrbarát tusfürdőt, hogy ne kelljen ezt se magaddal hozni.

 

Lazítás

Minden óra után vendégünk vagy egy finom forró teára,vagy kávéra, hogy energikusan teljen a nap további része.

 

 

Kényelem

Ha ragaszkodsz a saját matracodhoz, hagyd nálunk nyugodtan, biztosítjuk a tárolását!

Környezetvédelem

Lehetőségeinkhez mérten,  amiben lehet igyekszünk környezetbarát megoldásokat alkalmazni. Vegán tusfürdő , öko tisztítószerek, környezetbarát ajándékok

Elérhető könyvek és eszközök

Ha otthon is gyakorolnál, akkor rendelhetsz hevedereket és meditációs párnákat Évinél a namaha.hu oldalon. Ha otthon is olvasnál jóga és meditáció témájú könyveket, akkor ha bérlettel rendelkezel ingyen kölcsönözhetsz a stúdióban.

 

Elérhetőségünk:

6723 Szeged, Murányi utca 4/B

Telefonszámunk:

Évi: +36 70 942 36 75

Zsuzsa: +36 30 263 62 77

 

"Az ember nem azért él, hogy jógázzék, hanem azért jógázik, hogy teljesebb életet élhessen."

Weninger Antal

Nyitvatartásunk:

Órarend szerint. Ha csak beszélni szeretnél velünk, órák előtt és után 15 perccel már/még elérhetőek vagyunk, vagy keress minket telefonon.

Gyakran Ismételt Kérdések